HEXAGONS

De sekskantede brikker i hårdtpresset pap er behandlet med en coating, der gør dem UV-resistente. Således kan de bevare farverne, selvom solen står ind gennem vinduerne i rummet, hvor de er placeret. Ved aftørring af støv og fedtede fingre anbefaler vi en tør mikrofiberklud. Du bør undgå vandspor, da disse vil ødelægge materialet. Bemærk at materialet ikke er lavet til steder med risiko for stænkpletter. 

Ved at behandle brikkerne ordentligt, kan du bibeholder sekskanternes matte, bløde og ensartede overflade. De kan derfor bidrage til stemningen, farverne og dekorationen af dine vægge i hjemmet eller på kontoret i lang tid – og de kan flyttes og omrokeres, når du trænger til et nyt udtryk.

INSTRUKTION TIL OPSÆTNING AF HEXAGONS

Medfølger: Dobbeltklæbende materiale - har du glatte vægge, kan du bede os om at få tilsendt nogle særligt skånsomme klæbepuder.

Instruktion til opklæbning: Påsæt to dobbeltklæbende stykker på bagsiden af hver af dine HEXAGONS. Placér stykkerne vertikalt, altså oven over hinanden i forhold til hvordan du hænger sekskanten på væggen, og hold god afstand imellem dem. Ved opklæbning presser du dine HEXAGONS mod væggen - gerne med en tør klud frem for dine fingre, så der ikke efterlades fedtpletter på forsiden af sekskanterne. 

Ændre mønster: Når du fjerner dine HEXAGONS fra væggen, bør du være forsigtig af hensyn til både vægoverfladen og bagsiden af sekskanterne. Du kan dog sagtens sætte din vægdekoration op på en anden væg, selvom du skulle komme til at rive i pappet på bagsiden af sekskanterne. 

Vægtyper: Det medfølgende klæbemateriale (en form for hvid "tyggegummi") fungerer på langt de fleste vægtyper (glatte overflader som eksempelvis beton, puds o.l., og samtidig savsmuldstapet, vandskuring, rå mursten o.l.) - altså fungerer de medmindre der er meget store ujævnheder. Har du en glat vægoverflade, kan du i stedet bede os om at sende nogle meget skånsomme klæbepuder, der egner sig godt til vægge uden ujævnheder. 

Blochegaa.dk – Toftesvinget 28, DK-8250 Egå – kontakt@blochegaa.dk – CVR 33 93 82 41