Hvor længe kan jeg returnere min vare?

Du kan returnere din vare i op til 14 dage efter, at produktet er modtaget. Varen skal være ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Samtlige HEXAGONS skal være intakte og uden fingeraftryk, pletter o.l., når vi modtager din returpakke. Vi vil sætte stor pris på, at du bruger den originale indpakning og emballage til at returnere varerne i.

Hvordan returnerer jeg min vare?

Ønsker du at returnere din vare, skal du skrive til os på kontakt@blochegaa.dk. Vi beder dig om, at din mail indeholder følgende elementer: dit navn, dit telefonnummer, dit ordrenummer (kan findes på den fremsendte kvittering), samt en kort begrundelse for returneringen.

Vi bestræber os på at svare dig hurtigst muligt. Du skal selv betale for fragtomkostninger vedrørende returnering. Du sender varen til:

TBK IMPORT

Toftesvinget 28

8250 Egå

Danmark

Mærk venligst pakken ”RETUR”

Forsendelse

Så længe pakken ikke er modtaget hos BLOCH EGÅ, eller hvis varen i pakken er beskadiget, kan vi ikke give pengene tilbage. Vi anbefaler derfor, at du fremsender din returpakke med et track-&-trace nummer, således at det fremgår, hvor pakken befinder sig, og hvornår den er udleveret til os. Samtidig anbefaler vi, at varen sendes i samme eller tilsvarende indpakning, som da du modtog den fra os. Husk at gemme kvitteringen for din afsendelse.

Hvordan får jeg mine penge retur?

Vi overfører købsbeløbet til den konto, som din vare er købt med, når vi har modtaget varen og godkendt returneringen.