Reopening af BLOCH EGÅ website og webshop – ny platform og nye produkter!

Efter et nogle ugers flytning, ombygning og opdatering af vores hjemmeside, er BLOCH EGÅ nu atter open for business – og det er vi utrolig glade for! Særligt fordi vi langt om længe helt officielt kan introducere vores længe ventede HEXAGONS KITCHEN (og BATH) – dit unikke stænkpanel til opsætning bag kogeplader og håndvaske, eller som vægdekoration i køkken- og baderum. De nye sekskanter i vores kantede univers er produceret i PVC-frit, genanvendeligt plast (frem for vores oprindelige HEXAGONS, som er produceret i FSC-mærket, genanvendeligt pap). Grundet plastmaterialet er HEXAGONS KITCHEN og BATH yderst anvendelige i miljøer med vanddamp og risiko for stænk – og princippet er stadig det samme; opsætning foregår helt uden brug af værktøj.

Desuden introducerer vi med hjemmesidens åbning vores nye HEXAGONS SPECIALS, som er vores mulighed for at prøve nogle forskellige idéer af – lige nu har vi derfor også sekskanter med overflader af folier med VELOUR og MIRROR EFFECT. Ingen ved på forhånd hvor længe, vi har en bestemt SPECIAL på webshoppen, så derfor gælder det om at slå til, når du ser nogle sekskanter, du er vild med!

Vi har lært meget af de seneste måneder, hvor webshoppen har været åben, og én af dem er, at vores første platform (maskinrummet) bag BLOCH EGÅ var alt for kompliceret og kompleks. Det krævede for meget kodning og kendskab til kodesprog at begå sig, ændre og tilføje til webshoppen – og selvom vi bestemt ikke er helt IT-uerfarne, så har vores IT-udvikler andet (og et helt andet job) at lave end at ændre selv de mindste ting. Systemet var altså for tungt at danse med for alle parter! Så nu har vi (eller nærmere vores superbt dygtige IT-udvikler/bror og svoger) skabt et nyt online hjem til os på en platform, hvor vi langt fra er lige så afhængige af hans evner til kodesprog. Så det tegner lyst, og vi er über glade for den store ændring, vi har arbejdet os frem til det seneste stykke tid, og som gerne skal gøre det hele nemmere for os – og i sidste ende gøre oplevelsen og mulighederne bedre for alle jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *