VELKOMMEN TIL VORES KANTEDE UNIVERS 

 

Hvad er tankerne bag HEXAGONS?

Brandet er grundlagt af os selv ud fra et behov for nytænkning af mulighederne inden for individuel vægdekoration og interiør til hjemmet eller i en virksomhed. Vi ønsker selv at indrette vores hjem roligt og organisk på samme tid – og med mulighed for nemt at ændre stil og udtryk. Med HEXAGONS har alle mulighed for nemt at ændre former, farver og udtryk i indretningen – og dermed hele stemningen i rummet. Du har mulighed for at lege med mønstre og farvesammensætninger, så du kan tilpasse sekskanterne lige præcis sådan som du ønsker.

Produktsortimentet i BLOCH EGÅ udvider sig løbende, og vi arbejder altid på nye idéer sideløbende med de eksisterende. Udgangspunktet er vores HEXAGONS, sekskantede brikker i mange forskellige farver og mønstre, som vi tænker ind i forskellige konstellationer til indretning af personlige rum.

Hvorfor navnet HEXAGONS?

”Hexagon” er betegnelsen på en sekskantet, geometrisk figur. Det stammer fra det latinske udtryk ”hex”, der betyder seks. For os er de sekskantede brikker med til at skabe ro og rene linjer for øjet. Det hænger sammen med, at siderne i en sekskant er lige lange og vinklerne derfor alle er 120 grader. De sekskantede strukturer ses i stor udbredelse i naturen, eksempelvis i bivoksplader eller snefnug, da det blandt andet er en strukturel stærk konstruktion.

Hvordan foregår produktionen af HEXAGONS? 

Vi står selv for al designudvikling, farvesammensætning og bagvedliggende idéer til HEXAGONS. Vi bruger vores egen intuition, indretning i netværket og inspiration fra trends i boligindretningen, når vi udvælger farver. Vi samarbejder bl.a. med et trykkeri tæt på vores hjem i Aarhus, da vi ønsker at støtte det lokale erhvervsliv og holde produktet 100% dansk.

FSC-mærket, PVC-frit bæredygtigt design

Det papir, som pappet til vores HEXAGONS er lavet af, er FSC-mærket. Dette er et bæredygtighedsmærke, som bl.a. betyder, at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere. Vores HEXAGONS KITCHEN og HEXAGONS BATH er lavet af PVC-frit plast, hvilket gør det genanvendeligt.

Læs om hvordan du behandler og passer på dine forskellige HEXAGONS under KUNDESERVICE – VEDLIGEHOLD AF PRODUKTER i menuen.