Iværksættertanker bag om BLOCH EGÅ – Vi har lovet at dele vores (lærings)proces – og salget gik i januar-mode

”Hvordan går det så med salget?” Sådan spørger mange i vores omgangskreds, når de spørger ind til BLOCH EGÅ. De spørger sikkert om lige præcis dét, fordi det nok er noget af det nemmeste og mest konkrete at forholde sig til. Samtidig er det bare også noget af det, som vi selv forsøger ikke at fokusere for meget på i den proces vi er i – fordi vi er så ukendte, som vi er, og fordi vi er i en læringsproces og kommer til at være det i lang tid endnu. Processen handler om at vi bygger kendskabet til BLOCH EGÅ op og får justeret vores platform www.blochegaa.dk, så den passer til vores behov for, hvad vi gerne vil kunne med den. Hvad vi ser den være fremadrettet af bidrag til boliginteriør og livsstil in general.

Selvfølgelig ville det være superb, hvis vi fra begyndelsen solgte HEXAGONS til højre og venstre og generelt havde et stigende salg. Men det er en meget lille flok (i det store billede), der kender til BLOCH EGÅ. Vi får positive tilkendegivelser ift. vores HEXAGONS rundt omkring, men vi har også måtte lære, at stor interesse og positiv feedback langt fra resulterer i salg. Lige nu i hvert fald. Det er vi også ved at lære af, og vi kan forstå, at vores HEXAGONS i høj grad lægger op til at folk gerne vil ”have dem i hænderne” – for at hjælpe på vej til at I kan opleve vores sekskanter sådan, er vi også ved at forsøge at etablere et samarbejde med en eller flere butikker. Det kunne være super spændende og relevant – for jer som kunder, for os som ejere og designere af HEXAGONS og for butikkerne, som får et anderledes bidrag til vægdekoration i hjemmet end hvad der bugner på markedet i forvejen.

Der er generelt nogle finjusteringer og nye tiltag på vej til blochegaa.dk – nogle kanaler som vi allerede bruger, men som vi gerne vil udvide. Vi vil bruge video i højere grad. Vi vil bruge den antropologiske faglighed i højere grad. Vi vil bruge vores erfaringer med DIY, husrenovering, huskøb, rejser osv. i højere grad. BLOCH EGÅ er ikke kun en webshop med HEXAGONS-inspiration for os, den er en platform, som vil meget mere i relation til vores behov for at udfordre og give inspiration til både indretning af boligen og indretning af livet. Mere om det meget snart.

Rigtig god weekend – og vinterferie til dem, der holder det. 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *