Hvordan bruger vi HEXAGONS i vores eget hjem?

Som vi skriver under webshoppens “OM BLOCH EGÅ”, har vores egen husrenovering (som denne blog bl.a. også vil danne rammen for at fortælle om) været en stor inspiration i forhold til at vi overhovedet fik idéen til webshoppen og vores første produkt HEXAGONS.

Svaret på, hvordan vi bruger sekskanterne i vores egen indretning, får I via webshoppens forside, samt inspirationsbilleder. Vores egne vægge danner altså kulisse for produktbillederne – dels fordi vi vil gøre produktet og vores iværksætterprojekt personligt, dels fordi vi naturligvis har måttet prioritere økonomien i den her opstartsproces – det er immervæk noget billigere ikke at skulle ud og tænke i kulisser og fotostudier, og i stedet vise produktet i daglig brug ved hjælp af fotolys og et ordentligt kamera. Og så en hel masse billeder, taget om igen og om igen. Og redigeret på computer. 

Det med at vise produktet i daglig brug er dog den halve sandhed… Da vi skulle tage billeder af sekskanterne i vores eget hjem, måtte vi, for billedernes skyld, flytte lidt rundt på et par ting. Planter eksempelvis. Andre småting. Og nogle møbler. Vores søns værelse ser ikke helt sådan ud, som på billedet nedenunder – sekskanterne hænger rigtig nok på denne måde, men de hænger over hans seng, da gyngestolen normalvis står i vores stue. Det så bare bedre ud på billedet med en gyngestol frem for hans tremmeseng. 😉 Sekskanterne skaber rolige farver, stemning og liv på Elios værelse, og brikkerne og deres facon har fascineret ham fra han var ret lille – derfor er produktet også oplagt på børneværelset.

Vi har selv haft HEXAGONS hængende i vores stue, børneværelse og entré det sidste års tid. Vi har for nyligt indrettet nyt kontor, hvor vi selv har isat et ekstra vindue i en af væggene, renoveret et gammelt arkivskab og produceret et ”svævende” betonskrivebord (blogindlæg følger på disse tre elementer…) – og kontoret har naturligvis også fået sekskanter på væggene. Derfor er produktet testet i dagligdagsbrug, og vi har i processen over det sidste år bl.a. erfaret, at sekskanterne i nogle tilfælde ikke altid kan nøjes med én klæbepude pr. brik. Vi har nemlig haft et par stykker, som er faldet ned efter noget tid. Vi sender derfor to styks klæbepuder pr. sekskant med i alle salg af HEXAGONS og har derudover et par relevante anbefalinger til når de sættes op. Se instruktion til opklæbning via dette link: https://blochegaa.dk/vedligehold-af-produkter. Vi kommer også snart med en kort instruktionsvideo. 

Mens salget af vores eksisterende HEXAGONS nu er gået i gang (kan købes her: https://blochegaa.dk/webshop/hexagons), er vi allerede i gang med at designe nye udtryk. P.t. hedder kollektionen “Stone”, når vi omtaler den herhjemme, så I kan jo begynde at overveje, hvordan de nye sekskanter vil se ud. Vi får lige nu lavet printudkast og skal derefter overveje, om de skal sættes i produktion. I hører nærmere fra os. 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *