Gældende fra den 1. oktober 2017

www.blochegaa.dk er ejet af TBK Import:

TBK Import

Toftesvinget 28

8250 Egå

Danmark

CVR: 33938241

Kundeservice

Alle henvendelser skal rettes til kontakt@blochegaa.dk. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Priser, fragt og forsendelse

–          Alle priser er inkl. 25% moms

–          Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer, samt tekniske fejl

–          Vi giver gratis fragt på alle ordrer til Danmark

–          Vi sender varer afsted inden for en uge – og naturligvis hurtigst muligt – medmindre andet er oplyst på vores Facebook og Instagram (@bloch.egaa)

Betalingsbetingelser

Følgende kort kan anvendes i BLOCH EGÅ onlinestore:

Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard

Ordrebekræftelse

Du modtager automatisk en ordrebekræftelse/kvittering, når du har gennemført din bestilling.

Returret

BLOCH EGÅ yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, varen er modtaget eller afhentet. Produktet skal returneres ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Viser varen tegn på at være blevet brugt – dvs. er varen blevet anvendt mere end at være blevet taget op af fragtkassen og kigget på – mister du retten til at returnere den. Det samme gælder for medfølgende emballage. Du bedes vedlægge den fremsendte kvittering. Læs nærmere om returproceduren under KUNDESERVICE – RETURNERING i menuen.

Reklamationer

Alle produkter og køb foretaget via BLOCH EGÅ er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare inden for 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Se krav til brug og vedligehold under KUNDESERVICE – VEDLIGEHOLD AF PRODUKTER.

Oplever du mod forventning fejl eller mangler ved din vare, beder vi dig om at kontakte os via kontakt@blochegaa.dk.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare købt hos BLOCH EGÅ kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail: kontakt@blochegaa.dk.

Persondatapolitik

BLOCH EGÅ har til ansvar at håndtere, indsamle, beskytte og anvende personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning og hermed forsvarligt behandle alle personoplysninger, som vi modtager.

Vores kontaktoplysninger er følgende:

BLOCH EGÅ, under TBK Import, CVR.-nr. 33938241

Blochegaa.dk

Toftesvinget 28, 8250 Egå

kontakt@blochegaa.dk

Dine personlige oplysninger gemmes kun i tilfælde, hvor du frivilligt har valgt at oplyse dem, eksempelvis via køb af produkter på vores hjemmeside blochegaa.dk, eller via henvendelse til os på mail og sociale medier.

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere vores ydelser til dig, som du har bedt om, eller så længe som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Vi sletter dine personoplysninger løbende, som de ikke længere har relevans.

Dine rettigheder

Blochegaa.dk er dataansvarlig for alle dine personoplysninger. Oplysning givet på blochegaa.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand. Du har ret til indsigt i oplysninger registreret om dig hos os. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og du kan rette henvendelse til os på kontakt@blochegaa.dk. Du har ret til at få dine personoplysninger hos os korrigeret, såfremt de er urigtige, eller slettet, så længe vi overholder gældende lovgivning.

Sikkerhed

Blochegaa.dk har indført organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre dine personoplysninger, således at disse hverken hændeligt eller ulovligt slettes, offentliggøres, mistes eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller lignende.

Klagemulighed

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang www.datatilsynet.dk