1. Iværksættertanker bag om BLOCH EGÅ - Hvilken arbejdsplads vil vi potentielt gerne være?

  Selvom BLOCH EGÅ p.t. er en meget lille, hjemmedrevet ”fritids”-virksomhed, som er ved at finde sit fodfæste i bolig-land (og der er lang vej endnu), så har vi ikke åbnet vores webshop uden ambitioner. Der er selvfølgelig ambitioner omhandlende vores produkt, salg, kundeudvidelse osv., men det er ikke hvad dette indlæg skal handle om. Langt hen ad vejen er jeg (Sarah) ikke i tvivl om, at vi har drevet vores idé til en åben webshop også på baggrund af idéer om at gøre tingene anderledes rent virksomheds- og arbejdsmæssigt. Forstået sådan at arbejdspladser (og bundlinjer) handler om relationer mellem mennesker – mennesker, der går på arbejde og skaber noget for hinanden og andre, men som også har en masse andre vigtige relationer i deres liv. Som tidligere nævnt er jeg uddannet virksomhedsantrop

  Læs mere »
 2. Vi søger en social media- og marketingpraktikant - er det dig?

  HVEM ER BLOCH EGÅ?

  … Spørger de færreste, når først DU har været hos os! Vi er en nyåbnet webshop (oktober 2017), der sælger vores egen, danskproducerede vægdekoration HEXAGONS. Vi arbejder ud fra at behov i indretningen er individuelle og omskiftelige, at kreativitet er noget forskelligt fra menneske til menneske, og at vores kunder selv skal kunne sammensætte farver og kombinationer af vores sekskantede vægdekoration – det kalder vi DIT RUM // DIT DESIGN. Bag BLOCH EGÅ er vi, Theis (udviklingsingeniør) og Sarah (virksomhedsantropolog) – begge 29 år, gift og bor i et hus i Egå, som vi selv har renoveret. Vi arbejder hver især med andre jobs, men er meget dedikerede til vores webshop og ønsker at den skal vokse – til det har vi brug for hjælp fra én, som elsker marketing og sociale medier – er det mon dig?

  Læs mere »
 3. Iværksættertanker bag om BLOCH EGÅ - Hvor meget tør vi dele?

  Vi har et mål om at vi ikke ”blot” bliver en webshop, som sælger produkter. Når vi siger ”Velkommen indenfor”, er det fordi, vi mener mere med det end som en ganske naturlig høflighedsfrase. Det er vel nemt for en webshop at byde velkommen indenfor, men hvad betyder det egentlig for os?

  Vi har haft en del snakke frem og tilbage om lige netop det her, for hvor meget skal vi dele? Af idéer, muligheder, tanker, ja og udfordringer? Skal vores posts kun handle om noget direkte webshop-relateret, produkt-specifikt og kommercielt, eller tør vi bevæge os mere rundt om (og bag om) webshoppen? En webshop, som er opstået grundet vores egen hus-renovering, indretning, området vi bor i, de rejser vi tager, de faglige baggrunde vi har, den dynamik vi har imellem os som par og familie på tre – den inspiration vi generelt får og s

  Læs mere »
 4. Inspirationen til BLOCH EGÅ - vores husrenovering FØR og EFTER

  Som vi skriver under BAG OM BLOCH EGÅ, har vores husrenovering inspireret os til HEXAGONS vægdekoration. Her er et par billeder FØR og EFTER vores husrenovering – listen af ting, vi har ordnet ved huset, er gigantisk lang, og vi har gjort de fleste ting selv – fordi vi ikke kan lade være, og fordi vores budget bestemt heller ikke rækker til at få andre til at gøre det hele. :)

  Vi har arbejdet på huset, siden vi overtog det i april 2015 – der opstår altid muligheder, når man har et gammelt hus, og vi er ikke sene til at rykke på nye idéer. Det kan være små som store ting – bl.a. har vi i år sat orangeri op i haven, vandsk

  Læs mere »
 5. Velkommen indenfor!


  Endelig, endelig, endelig nåede vi frem til dagen, som vi har set frem til - og arbejdet hårdt hen imod - i lang tid! Vores webshop og iværksætterprojekt BLOCH EGÅ er nu åben for alle, og vi er vildt spændte på at byde jer indenfor. Vi håber, I vil tage rigtig godt imod os, følge vores vej fremadrettet og dele budskabet om vores lille butik. 

  Hvem er vi?

  Vi er Theis og Sarah - udviklingsingeniør og virksomhedsantropolog, der sammen er sprunget ud i dette iværksætterprojekt ved siden af vores almindelige jobs. Aarhus er vores by og omdrejningspunkt, og her skaber vi rammerne for os selv og vores søn, Elio. 

  Hvordan opstod BLOCH EGÅ

  Læs mere »
 6. Hvordan bruger vi HEXAGONS i vores eget hjem?

  Som vi skriver under webshoppens "OM BLOCH EGÅ", har vores egen husrenovering (som denne blog bl.a. også vil danne rammen for at fortælle om) været en stor inspiration i forhold til at vi overhovedet fik idéen til webshoppen og vores første produkt HEXAGONS. 

  Svaret på, hvordan vi bruger sekskanterne i vores egen indretning, får I via webshoppens forside, samt inspirationsbilleder. Vores egne vægge danner altså kulisse for produktbillederne - dels fordi vi vil gøre produktet og vores iværksætterprojekt personligt, dels fordi vi naturligvis har måttet prioritere økonomien i den her opstartsproces - det er immervæk&

  Læs mere »
Blochegaa.dk – Toftesvinget 28, DK-8250 Egå – kontakt@blochegaa.dk – CVR 33 93 82 41